WhatTheShirt.nl is ontstaan door 2 jonge ondernemers die de kans zagen liggen om prints van deze tijd op bovenkleding aan te brengen met een humoristische of soms uitdagende look. Dat is de stijl die wij volledig bij deze tijd vinden passen en daarmee onderscheiden wij ons van andere kleding.

De teksten die wij aanbrengen op de kleding zijn vaak citaten van zogenaamde ‘internetgekkies’ die je voorbij ziet komen op youtube, facebook of andere media, denk aan Bob de Huisbaas, Bacon Kid en Lydl Meneer. Ook leveren wij genoeg andere leuke en unieke producten, denk aan de KING & QUEEN T-shirts, Sweaters en Hoodies voor jou en je vriend of vriendin.
 
Dat wij unieke prints aanbrengen op onze kleding was dus al duidelijk, maar hoe zit het met de kwaliteit?  Onze kleding wordt door ons persoonlijk geselecteerd en komt enkel in het assortiment als het aan onze strenge eisen voldoet. Denk dan aan, goede afwerking, dikte van stoffen, hoe reageert de kleding in de wasmachine en is de levensduur van de kleding van lange duur. Pas als de kleding aan al deze eisen voldoet en het ziet er, vanzelfsprekend, ook nog leuk uit,  past het binnen ons assortiment.
 
Wij hopen u als klant natuurlijk tevreden te stellen en zullen daar ook altijd alles aan doen. Veel plezier met het shoppen op WhatTheShirt en alvast bedankt voor uw bestelling!
 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen